AGILOX IGV älytrukit

AGILOX-IGV automaattitrukki – älytrukit

Älykkäitä logistiikkatrukkeja Agiloxilta

Agilox Systems GmbH on kehittänyt uusimpien teknologioiden avulla älyohjatun trukin sisälogistiikkaan. Yritys kehittää ja valmistaa laitteet kokonaan omalla tehtaallaan Itävallassa. Tämän mahdollistaa yrityksen vankka osaaminen laitteiden rakentamiseen vaadittavasta mekaniikasta, automaatiosta, sähkötekniikasta, navigoinnista/reitityksestä sekä ohjelmistoista.

Yksi laite tarjoaa useamman kuin yhden käyttötarkoituksen. Myös laitteiden reaaliaikainen seuranta selaimessa onnistuu vaivatta AGILOX Analytics -ohjelmiston avulla.

Agilox

Ketterä liikkuja
Patentoidulla käytöllään AGILOX on liikkuvampi kuin mikään muu vastaava laite. Vaadittaessa se voi pyörähtää paikallaan ja liikkua myös paralleelisesti. Laite pystyy liikkumaan kapeissa käytävissä ja ahtaissa paikoissa, joten se määrittelee liikkuvuuden täysin uudelleen.

Yksin- tai tiimityöskentelijä
AGILOX toimii itsenäisesti, mutta on myös erinomainen joukkuepelaaja, sillä laitteet toimivat ilman ulkoista ohjausjärjestelmää. Laitteet vaihtavat automaattisesti tietoja keskenään, ympäristöstä ja tilaustilanteesta, ja haluttaessa ovat vuorovaikutuksessa minkä tahansa asiakasympäristön järjestelmien kanssa.

Voimapakkaus 24/7
AGILOX älytrukit sisältävät älykkään akun ja latauksen hallinnan. Lyhyet latausjaksot mahdollistavat ympärivuorokautisen toiminnan.

AGILOX IGV älytrukki sisältää mm. seuraavia ominaisuuksia:

  • todellinen parviäly (swarm intelligence), suora viestintä kaikkien alueella olevien Agilox-laitteiden kesken
  • ei ohjausjärjestelmää, avoimet rajapinnat
  • toimii myös itsenäisesti ilman tilausjärjestelmän rajoituksia
  • dynaaminen tilausjakelu ja tilanteesta riippuvainen uudelleenjakelu
  • jatkuva reitin arviointi, dynaaminen reititys
  • ei liikkumisrajoitteita, navigointitarkkuus ± 4 mm
  • maksimaalinen energiatehokkuus
  • joustavuus kuorman käsittelyssä
  • Agilox Analytics – tiedonkeruu

Agiloxin tarjoaman uuden teknologian myötä logistiikkakeskukset voivat siirtyä AGV-aikakaudesta (Automated Guided Vehicle) tulevaisuuden IGV-aikakauteen (Intelligent Guided Vehicle).
Tutustu lisää AGILOX IGV älytrukkeihin ja referensseihin Agilox Systems GmbH:n kotisivuilla www.agilox.net.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!